Naslovnica

Informacija za korisnike

Najnovije vijesti iz ribolova možete pratiti na stranici 

www.ribolov-koprivnica.com

Završena Županijska Spin liga

Na jezeru Ješkovo kod Gole održana je Spin liga Županijskog ribolovnog  saveza. Nastupilo  je 11 ekipa  po povoljnom  vremenu za  ribolov a ukupno su ulovile ukupno 87 štuka.  Liga je održana kroz dva kola natjecanja.

U prvom kolu najbolja je bila ekipa domaćina ŠRK Ješkovo, drugo mjesto pripalo je ekipi ŠRK Štuka Torčec a treće je osvojila ekipa ŠRK Smuđ Novačka. 

U drugom kolu lige ponovno je bila najbolja ekipa ŠRK Ješkovo, drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Štuka Torčec dok je  treće mjesto pripalo ekipi ŠRK Ivan Generalić.

Opširnije:Završena Županijska Spin liga

ŠRK Đelekovec prvi pobjednik Međužupanijskog kupa

Međužupanijski kup u lovu ribe udicom na plovak –  ŠRS Bjelovarsko-bilogorske i ŠRS  Koprivničko-križevačke županije, prijateljsko natjecanje po pet najbolje plasiranih županijskih ligaša u lovu ribe udicom  na plovak,  održan je  11.10.2015 godine  na jezeru ŠRD „Ribič“ –Rovišće.  

Vrijeme za natjecanje bilo  je vrlo nepovoljno, ali unatoč  vrlo hladnom i kišovitom vremenu, lovilo se dobro, tako da svi natjecatelji zaslužuju pohvale, kao i domaćin koji se pobrinuo da ovo natjecanje prođe u  najboljem redu i prijateljskom ozračju .        

Opširnije: ŠRK Đelekovec prvi pobjednik Međužupanijskog kupa

20. Međunarodnom sajmu lova, ribolova, prirode i turizma u Varaždinu

Proteklog vikenda održan je 20. Međunarodni sajam lova, ribolova, prirode i turizma u Varaždinu. Osim HŠRS-a na izložbenom prostoru na  županijske turističke zajednice predstavili su se i Športsko ribolovni savez Koprivničko-križevačke županije a svoje izložbene prostore imali su i Vaarždinski i Zagrebački ribolovni savez. Od medija nazočan je bio časopis Ribiči & ribe.Tijekom sajma održan je okrugli stol na temu: ribočuvari, ovlasti i pismena. Moderator okruglog stola bila je  ribarska inspektorica Branka Tarandek iz Uprave ribarstva/ Ministarstvo poljoprivrede RH.

Opširnije:20. Međunarodnom sajmu lova, ribolova, prirode i turizma u Varaždinu

Međužupanijski šaranski kup-2015. ŠRS Koprivničko-križevačke i ŠRS Bjelovarsko-bilogorske županije

U organizaciji ŠRS Koprivničko-križevačke županije na jezeru Ješkovo od 11.09.-13.09.2015. g. održan je 2. Međužupanijski šaranski kup-susret najboljih majstora šaranskog ribolova Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije. Sudjelovalo je 12 ekipa. Natjecanje je održano na odlično pripremljenoj natjecateljskoj stazi u dobrim vremenskim uvjetima.

Opširnije:Međužupanijski šaranski kup-2015. ŠRS Koprivničko-križevačke i ŠRS Bjelovarsko-bilogorske županije