Održana Skupština Hrvatskog športskog ribolovnog Saveza

U Osijeku je održana izborna Skupština Hrvatskog športskog ribolovnog Saveza (HŠRS). Najinteresantniji je bio izbor novog predsjednika HŠRS-a i njegovog vodstva.  Izbornoj skupštini HŠRS-a prisustvovalo je ukupno 44 predstavnika s pravom glasa. Vladimir Sever ponovno odabran za predsjednika HŠRS-a. Izabran je i novi Upravni odbor saveza. Za mjesto predsjednika  ribolovnog saveza bila su dva kandidata, Vladimir Sever (aktualni predsjednik HŠRS-a) i Draženko Jakopović (predsjednik ŠRSVŽ). Kandidati za predsjednika HŠRS-a od moguća 44 glasa.

Vladimir Sever dobio je 37 glasova a Draženko Jakopović 7 glasova, čime je zaključeni najzanimljiviji dio Skupštine HŠRS-a.Veliko priznanje  za uspješan rad u proteklom razdoblju dobio je Športsko ribolovni savez Koprivničko križevačke županije na Izbornoj skupštini HŠRS u Osijeku.

HŠRS - izbor Upravnog odbora i Stalnih komisija HŠRS

Za člana Upravnog odbora  HŠRS  izabran je  Ivan Petak predsjednik  ŠRS KCKŽŽ. Upravni odbor   koji je sazvan odmah nakon Skupštine,  izabrao je stalne komisije HŠRS u koje su  izabrani i naši  predstavnici.

U Gospodarsku komisiju HŠRS – Tvrtko Krešić iz Križevaca.

U Natjecateljsku  komisiju  HŠRS – Goran Matijašić iz Torčeca.

U Pravno-stegovnu komisiju HŠRS - Ivan Petak iz Koprivnice.

Za trenera  reprezentacije Hrvatske  u lovu ribe udicom na plovak U-14  - Ivica Vrabec iz Đurđevca.

Za menađera Hrvatske lige u lovu pastrve umjetnim mamcem – Hrvoje  Kuzmić iz Koprivnice.

Za člana povjerenstva Hrvatske Bass lige - Mirko Hanžeković iz Koprivnice.