Pan -županijska šaranska liga I kolo

Na Drniću, malom ali lijepo uređenom i ribom bogatom jezeru  u Novom Virju, održano je prvo kolo Pan-županijske šaranske lige za 2o15. godinu.Natjecanje je održano od 05. do  07.o6. ( od petka do nedjelje) Ukupno je ulovljeno 547,97  kg ribe  ( 93 komada ribe – 89 šarana i 4 amura  ). Prvo mjesto   premoćno su osvojili majstori  šaranskog ribolova iz ekipe  ŠRK Ješkovo –Gola  sa ulovljenih 142,11 kg. Osvajanjem  drugog mjesta  mladi   šaranaši iz ekipe ŠRK Graničar Ždala , iznenadili su sve favorite, tim više jer im je ovo bio prvi  nastup u ligaškom natjecanju,  a ulovili su 119,36 kg .

Treće mjesto  sa ulovljenih 57,69 kg  osvojila je ekipa ŠRK Križevaca. Najveću  ribu ulovila je ekipa   ŠRK Ješkovo – 11,26 kg a najmanju   2,32 kg  ekipa  ŠRK Amur Drnje Botovo. Nagradu za fer plej  dobila je  ekipa  ŠRK Amur Drnje Botovo.  Natjecanje su  uspješno  sudili  Siniša Filipović  predsjednik ZŠRK  Đurđevac,Mirko Jaković, Anđelko Lukanec i Renato Rerih. Predsjednik ŠRS KCKŽŽ Ivan Petak i povjerenik  lige Ivica Sabolić  predali su  medalje i  sponzorske nagrade  Carlsberg Croatie    najbolje plasiranim ekipama .Svojim nagradama pridružili su i odlični domaćin natjecanja ŠRK Krap Virje i  tamburaški satav Mejaši. Natjecanje je pratio  veliki broj gledatelja , ljubitelja  sportskog ribolova.