I kolo Županijske lige lov ribe udicom na plovak

U organizaciji Športsko ribolovnog saveza  KCKŽŽ, prošle je nedjelje počelo natjecanje u Županijskoj ligi  KCKŽŽ u lovu ribe udicom na plovak.Na jezeru  Šoderica održano je I kolo a nastupilo je deset ekipa.Vrlo dobre rezultate  postigle su  sve ekipe a najbolji su  bili  natjecatelji ŠRK Đelekovec (  6.849 gr.)  Ekipa ŠRK  Šaran Molve osvojila je drugo( 5.591gr. )  a  ŠRK Picok Đurđevac treće mjesto( 5.264 gr).

Pojedinačno:  1. mjesto –Damir Pivar –ŠRK Đelekovec   -2.767 gr.                                                                                                         2.mjesto  -Danijel Kopričanec – ŠRK Šaran Molve  -2.367 gr.                                          .                                                   3.mjesto- Vladimir Jendrašić  - ŠRK Picok Đurđevac        - 2.054 gr.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Vrlo uspješan domaćin  bio je ŠRK Podravka Koprivnica. Liga se nastavlja već slijedeće nedjelje  održavanjem drugog kola također na Šoderici a domaćin natjecanja je ŠRK Smuđ Legrad.