„Podravski casting country cup-Šoderica 2015“

U sklopu prvog Country vikenda na Šoderici, Športsko ribolovni savez Koprivničko-križevačke županije organizirao je u subotu 08.08.2015. godine  „Podravski casting country cup-Šoderica 2015“. Cup je organiziran u okviru  izuzetno  lijepe i uspješne   manifestacije Prvi country vikend  na Šoderici uz veliki broj posjetitelja  među kojim a je bio i  značajni broj ljubitelja  športskog  ribolova.

Nastupilo je 20. natjecatelja. Nakon zanimljivog natjecanja prvo mjesto osvojio je Picer Danijel, drugi Matekalo Marin, treći Hanžeković Mirko. Pobjednicu su osvojili medalje  ŠRS  Kckžž   i poklone sponzora te nagrade Turističke zajednice Kckžž.             Sudili su Marko  Dobrić i  Igor Matekalo a natjecanje je vodio Ivan Petak, predsjednik ŠRS Kckžž.                                                                                          Posebno je bilo zadovoljstvo  nakon natjecanja  kušati odlični fiš paprikaš koji je za sve natjecatelje i  goste pripremio naš uvaženi fiš-majstor Tomislav Pandurić.