Naslovnica

Nove izmjene i dopune pravilnika o športskom ribolovu

Obavještavamo Vas da je  u N.N. broj 4/2015 objavljen Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o športskom ribolovu u slatkovodnom ribarstvu (dalje Pravilnik). Navedenim Pravilnikom bitno se mijenja održavanje ispita za športske ribolovce, kao i za ribočuvare.  Provođenje navedenih promjena nije moguće bez većih priprema, koje nismo mogli provesti  jer se sadržaj izmjena skrivao od HŠRS. 

Opširnije:Nove izmjene i dopune pravilnika o športskom ribolovu

Završena PAN županijska spin liga 2014.

Na najljepšem dravskom zatonu kod Sigeca, 19.10.2014. g.  u organizaciji ŠRSKCKŽŽ održana je PAN županijska spin liga za 2014. g. Natjecalo se devet ekipa, a lovilo se iz čamaca. U I kolu najviše uspjeha imali su spineri iz ŠRK Picok -Đurđevac, 2. mjesto osvojila je ekipa ŠRK Smuđ-Legrad, a 3. su osvojili domaćini ŠRK Ivan Generalić-Sigetec. U II kolu 1. mjesto osvojili su spineri ŠRK Šoderica-Koprivnica, 2. ŠRK Ivan Generalić-Sigetec, a 3. ŠRK Koprivnica.

Opširnije:Završena PAN županijska spin liga 2014.

Županijska liga ŠRS Kckžž lov ribe udicom na plovak

Natjecanjem  u posljednje kolu   na  odlično pripremljenoj  natjecateljskoj stazi u Gabajevoj Gredi  , završena je Županijska liga u lovu ribe udicom na plovak za 2014 godinu.

U četvrtom kolu  prvo mjesto osvojili su ribiči ŠRK Đelekovec , druga je bila ekipa ŠRK Drava Novo Virje a treće  mjesto  osvojila je ekipa ŠRK Štuka  Torčec.   Pojedinačno prvo mjesto   osvojio je  Mladen Patačko ŠRK Picok. Dok su drugo i treće mjesto osvojili  Rikard Vinter i Zoran Picer iz ŠRK Štuka. Nakon zbrajanja rezultata  u neizvjesnoj završnici , ekipa ŠRK Drava Novo Virje  postala  je zasluženo    prvak Županijske lige, drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Picok Đurđevac a treću su bili ribiči ŠRK Šaran  Molve.    

Opširnije:Županijska liga ŠRS Kckžž lov ribe udicom na plovak

Završena Pan -Županijska šaranska liga

Na jezeru Ješkovo od 05.-07.rujna 2014.g., u organizaciji ŠRS  Koprivničko-križevačke županije, održano je  posljednje kolo Pan županijske šaranske lige za 2014. godinu. Pobjednici u četvrtom kolu bili su šaranaši  ŠRK Križevci, druga je bila ekipa ŠRK Ješkovo  Gola, a treći  šaranaši iz ŠRK Krap Virje. U četvrtom kolu  ulovljeno je ukupno 3o4,22o kg ribe. Najveću ribu u četvrtom kolu imala je ekipa ŠRK Križeci – 12.775 kg , što je  najulov  lige, ekipa ŠRK Ješkovo imala  je drugi ulov pojedinačno i to šarana od 12.475 kg, dok je treći ulov lige imala ekipa ŠRK Carp  Podravina–amur od 10.775 kg.

Opširnije:Završena Pan -Županijska šaranska liga

II kolo Županijske lige

Na ribolovnoj stazi Čarda u Novom Virju ,  u nedjelju 22.o6.2014 održano je drugo kolo Županijske lige u lovu ribe udicom na plovak.U vrlo izjednačenoj borbi za svaki bod,  prvo mjesto je osvojila ekipa  ŠRK Drava  Novo Virje, drugo mjesto ŠRL Šaran Molve a  treća je bila ekipa ŠRK Picok  Đurđevac.

Opširnije:II kolo Županijske lige

Picok najbolji u prvom kolu županijske lige

Na Šoderici je održano prvo kolo županijske lige u sportskom ribolovu udicom na plovak. Među 11 ekipa, prvo mjesto zauzeo je đurđevački Picok. Drugi je ŠRK Đelekovec, a treća Drava iz Novog Virja. Pojedinačno, najuspješniji je bio Kruno Milić iz Štuke Torčec.

Drugo kolo županijske lige održat će se 22. lipnja na jezeru Čarda u Novom Virju.